Annonsering på Linkedin-Skurup


Annonsering på Linkedin Skurup

Delning är omtänksam.

Sökmotor reklam och annonsering på sökmotorer likställs i tysktalande länder av experter med SEM, vilket inte är helt korrekt, enligt den officiella definitionen. SEM är förkortningen för Search Engine Marketing tysk sökmarknadsföring, som omfattar delar av SEO och hav.

Sökmotormarknadsföring som ett samlingsnamn för SEO och PPC

Annonsering på Linkedin-SkurupSEA är också känd som sökmotor reklam, Annonsering på Linkedin-Skurup eller sponsrade länkar och representerar övergången från textannonser på sökmotorer. Förutom den tematiska kretsen via sökord och regional SEA är möjlig via platsbaserad krets textannonser på kampanjnivå.

Här är några fler anteckningar i en kommentar (Definition tvist SEM, Annonsering på Linkedin-Skurup och SEA) på t3n:

Termen SEM står för Annonsering på Linkedin-Skurup så att tyska sökmarknadsföring. Om man tittar på gånger definitionen av marknadsföring, då reklam är bara ett delområde och därmed ekvationen = reklam skulle inte vara rätt marknadsföring. Följaktligen kan ekvationen kan sökannonsering = sökmarknadsföring inte vara korrekt.

Om man nu ser en offline motsvarighet till SEO eller sökmotoroptimering, kan vi se likheter med PR. Och PR är i dess vidaste bemärkelse del av marknadsföringen. Så varför SEO är inte en del av marknadsföring via sökmotorer?

Leverantörer av sökannonsering

Google Adwords system med mer än 90% marknadsandel i tyskspråkiga nästan som ett monopol som ska hänvisas till sökmotorn leverantören Google här är prototypen och joursystem. När det gäller de tyskspråkiga länderna, system för spel som Yahoo endast en mindre roll, men kan vinna med den senaste online-föregående Bing sökmotor relevans. Vi får se hur Bing kan göra anspråk på den överväldigande rival Google.

Dessutom erbjuder Google Conten nätverket möjligheten att textannonser, bild banners, visa annonser och även videoannonser tematiskt om AdWords-systemet på flera små till medelstora nischade webbplatser, men också stora platser såsom att växla Myspace eller Youtube.

Eftersom detta går utöver sökmotorn är mer tillskrivas Bannering eller PPC annonsering denna form av reklam.

Som en certifierad sökmotor reklambyrå, vi tar på optimering och hantering av dina SEA kampanjer.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *